Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/3/e/c2dypqyrb/webroots/r538812/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/3/e/c2dypqyrb/webroots/r538812/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35 Om - narum.org

Om

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Han har deltatt som ekspert i flere TV-produksjoner på NRK1, blant annet «Bør de gifte seg» og «Test Kjærligheten«. Fra 2016 til 2019 jobbet han som høyskolelektor i faget ledelse ved Krigsskolen. Han har vært fast spaltist i Dagbladet Magasinet i spalten «Fra terapirommet» hver tredje uke fra 2020 til 2023. Andreas er organisasjonspsykolog og har jobbet med testutvikling, rekruttering og ledergrupper i tillegg til at han jobber med klienter.

Som parterapeut har Andreas møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til terapi mye tidligere. Hadde de gjort det, ville det vært mye lettere å få til en fin hverdag. Nesten alle par synes dørstokkmila for å komme seg til rådgivning er altfor lang. Derfor utviklet han Parweb med videoer om det de fleste par sliter med. Slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

“Som psykolog ligger det mitt hjerte nært å øke partilfredshet og bedrive folkeopplysning, ikke bare for de parene jeg jobber med, men for par i hele landet. Jeg ønsker å nå frem med budskapet om at gode parforhold ikke blir til av seg selv. Det å oppnå et godt parforhold krever vedvarende innsats, og ofte er det bare små endringer som skal til før man får det mye bedre”

Parweb.no – Parterapi på nett