Relasjonstips

Klikk på kategoriene i toppteksten for å se flere relevante artikler.
 • Singeløkonomi

  Pengetabu av DNB handler om det du lurer på, men ikke tør å spørre om. I hver episode får Silje Sandmæl besøk av to spennende gjester som sammen løser lytternes problemer. “Karianne” føler seg urettferdig behandlet av et vennepar og “Marielle” skal skilles men stusser over mannens forslag til fordeling av boligen. I denne episoden av Pengetabu diskuterer skuespiller Line Verndal og psykolog Andreas Løes Narum problemer innen singeløkonomi.

  Les mer …

 • Tett på med Marte Spurkland

  Hva skal til for å bli en bittelitt bedre versjon av seg selv? Tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde pleide å søke trygghet. Så skjønte hun at det var frihet som gjorde henne lykkelig. Forfatter Tore Renberg har hatt en slumrende musiker inni seg i mange år. Nå gir han ut soloplate, som er hundre prosent Tore. Psykolog Andreas Løes Narum og den deilige – og vanskelige – kunsten å endre seg. Programleder Marte Spurkland. Produsert av Magne D. Antonsen.

  Les mer …

 • Skal man holde ut for enhver pris når man har barn?

  De fleste opplever både opp- og nedturer i forholdet. Noen ganger lurer man på om man skal fortsette eller avslutte. Dette er vanskelig når det er barn med i bildet. Psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum gir gode råd i denne episoden. Han er gjest hos programleder Karine Næss Frafjord.

  Les mer …

 • Mine og dine barn

  Å føre sammen to familier til én ny, kan føre til utfordringer og konflikter. Men de kan løses! I denne episoden av podcasten Foreldremøtet har Torill og Lena fått besøk av psykolog Andreas Løes Narum fra Parweb, og han har gode råd for hvordan samspillet med dine og mine barn kan bli en glede.

  Les mer …

 • Parterapi endret alt for oss!

  Kristin Gjelsvik sier dette om parterapi: Det beste vi har gjort for forholdet vårt, er å begynne med parterapi. Da vi begge kjente på et sinne og en unødvendig irritasjon overfor hverandres uvaner, var det på tide å ta grep – ingen av oss var tjent med dårlig stemning og dårlig kommunikasjon. Vi har over en lengre periode gått til en fast terapeut i Oslo, men da korona meldte sin ankomst, ble det brått stopp på de dyrebare timene. At det da fantes en web-basert løsning, var GULL. Og for dem som kanskje synes det kan være vanskelig å finne…

  Les mer …

 • NRK Ekko med Harald Eia og Andreas Løes Narum

  En ting er hvordan DU håper eller tror du blir oppfattet av andre. Noe annet er hvordan du faktisk ER – ja hva slags personlighet du har. I flere tusen år har vi mennesker forsøkt å forstå oss selv Kan en personlighetstest – ja en slik man tar på nett – gi nyttig selvinnsikt? Ekko Helg får besøk av Harald Eia som tester norske kjendiser i programmet Sånn er du, samt psykolog Andreas Løes Narum og filosof Einar Øverenget. programleder er Mona Myklebust.

  Les mer …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *