Parterapi endret alt for oss!

Kristin Gjelsvik sier dette om parterapi: Det beste vi har gjort for forholdet vårt, er å begynne med parterapi. Da vi begge kjente på et sinne og en unødvendig irritasjon overfor hverandres uvaner, var det på tide å ta grep – ingen av oss var tjent med dårlig stemning og dårlig kommunikasjon.

Vi har over en lengre periode gått til en fast terapeut i Oslo, men da korona meldte sin ankomst, ble det brått stopp på de dyrebare timene. At det da fantes en web-basert løsning, var GULL. Og for dem som kanskje synes det kan være vanskelig å finne tid i en hektisk hverdag til å oppsøke en parterapeut, kan dette være et fantastisk alternativ. Her kan man rett og slett styrke forholdet gjennom terapi når som helst på døgnet – akkurat når det måtte passe DERE!

Andreas Løes Narum er mannen som står bak Parweb, og har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Som parterapeut har Andreas møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til terapi mye tidligere. Hadde de gjort det, ville det vært mye lettere å få til en fin hverdag. Nesten alle par synes dørstokkmilen for å komme seg til rådgivning er altfor lang. Derfor utviklet han Parweb med tema om det de fleste par sliter med. Slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

På parweb.no får man altså veiledning og hjelp, og man kan følge en gul eller en rød sti. Den røde stien gjelder for par i krise, hvor det f.eks. er snakk om utroskap etc. Mens den gule stien gjelder par som ønsker å styrke sin relasjon. Vi har fulgt den gule stien, og kommer til å gjøre det fremover. Parweb består av korte videosnutter og oppgaver basert på faglig solide teknikker, som har som mål å gjøre parforholdet tryggere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *